8 november 2011

Otursdag!

Började morgonen med att jag fick övertala en gråtande Leo att det skulle bli kul att få träffa pappa en stund. Tillslut lugnade han ner sig och vi åkte hem till farmor där À och F väntade.
Överlämnandet gick bra och det kändes okej att åka därifrån eftersom jag vet att dom kommer hem till mig imorgonbitti igen.

Efter det åkte jag hem till älsk och slängde mig på soffan och glodde lite på tv med henne innan vi begav oss till Rackethallen för att spela Badminton.
3 av 3 möjliga vinster så jag ät nöjd och glad.
Detta är något som vi skall lägga in i vårt veckoschema, nu skall det spelas för fulla muggar.
Roligt och ro givande.

Tog ett pitstop på Åhléns där vi köpte filmen "Dygnkåt och hur helig som helst" av Mia Skäringe, så ikväll väntas det rulla in lite tjejer i Visbybikten och vi skall ha en filmkväll med bullar och saft.

Nu undrar ni varför detta inlägg fick gå under rubriken "Otursdag" så det skall jag säga er.
På väg hem blev vi stoppade av snuten och tack och lov så körde Jenny så vi åkte "bara" på 2000 kr i Fortkörningsböter. (hade jag kört hade mitt körkort rykt konstaterade vi).
Polisen gick iväg för att skriva sin förbannade böteslapp och kom tillbax med beskedet att bilen var avställd????
Eftersom bilfan står på min kära mor så ringde vi dit henne för att ordna upp alla oklarheter.
Morsan kommer med plattan i mattan och smack, 2000 kr till i böter varsågod!
Då kunde jag inte hålla mig för skratt längre utan bröt ihop av skratt för att hela situationer var så fruktansvärt ofattbar.
Jag antar att snuten jobbar på provision eftersom vi åkte förbi fem min efter och då hade dom åkte iväg nöjda och glada.

Nu har älsk slängt ihop en god middag till oss och vi skall vända allt negativt idag till något positivt.