11 november 2011

Filmmys.



Vi började kvällen med att plöja igenom "Lilla Anna och Långa farbrorn" innan vi gav oss på "Kung fu panda 2".
Jag vågar säga ifrån mitt hjärta att jag verkligen hatar hur Lilla Anna pratar, fy fan va hemskt det låter. Det var en omöjlighet för mig att kunna hänga med i handlingen (om det nu fanns någon) eftersom jag bara satt och fokuserade på hur hon pratade.
Kung fu panda 2 var ju lika awesome som ettan, jag bara älskar Disneys filmer. Jag skrattar mer än barnen och går och slänger ur mig lite repliker lite här och var.

Nu sover barnen och vi skall slänga på en ny film, jag är sinnessjuk sugen på Ace Ventura så jag skall se hur mina övertalningsförmågor är ikväll.
Imorgon är det Fotbollsgalan på Gotland och jag har blivit bjuden, vet inte riktigt om jag skall gå men jag har lockats med ett tacktal om jag kommer. Ett tacktal kan man ju inte säga nej till, kvällen kommer iaf avslutas med utgång och ett jäkla röj.

Efter min långa städdag så känner jag mig trött i kropp och själ så oddsen för att jag somnar under filmen är väldigt stor. Trevlig och social tjej det här.
(Trist att Sverige torskade på parken.)


Nej nu har jag inte tid med detta längre, simma lugnt och ha en förbannat mysig fredagkväll. Det har jag och tänker fortsätta att ha.
Det zappades lite här och jag upptäckte att "Zack och Miri make a porno" gick på femman. Den är ju faktiskt jäkligt rolig.