14 december 2008

Lucia och fullast på stan?


Idag har jag och min man varit på stan och handlat lite julklappat till våran son. Som tur var så har jag underbara föräldrar som hjälper mig med honom dag som natt.

-Tusen tack för att ni finns och att ni står ut att ha oss här! Älskar er!

Kvällen skulle innebära Luciafirande i Domkyrkan för familjen men tyvärr så läste jag fel i tidningen och trodde att de var 7 så de blev inget av, vilket jag tycker är skit tråkigt för jag hade sett fram emot de men som vanligt så går de aldrig som jag vill. Vi bestämde oss istället för att Bowla med oskar, ulf och adam m.fl. vilket var riktigt kul men nu har jag så jävla ont i min arm och handled, otränad? Yes!
Kvällen avslutades med en film hos Oskar och när dom drog till "Garaget" så beslutade vi oss för att åka hem och spela ett spel. Mysig kväll med andra ord, välbehövd!
Imorgon skall jag bara ta de lugn umgås med min son och sy på min klänning. Förhoppningsvis sola på kvällen för de är något som VERKLIGEN behövs! Dagen kunde inte blivit bättre, förutom att jag gärna skulle umgåtts lite mer med min son!

Jag vill passa på att säga att jag är så förbannat trött på Christine Schûrrer (arbogamördaren). Visst fine att hon kanske inte fattar att hon snackar ner sig själv och gör de 10ggr värre för sig, MEN hennes försvars advokat borde ju vara så pass utbildad att veta och hon förmodligen kommer få samma om inte längre stratt av hovrätten!Kan hon inte bara erkänna eller hålla käften? Varför låta familjen Jangestig lida mer? Nej de är dax för henne att torteras, för den barnmördare eller pedofil borde inte dödas utan mördas. De är så man saknar Guantanamo fängelset! För sånna människor borde inte sättas på "trygga" anstalter för att vara säkra mot andra fångar, utan släpp in dom vid som farligaste och låt dom leka av sig!

Lucia som sagt!
Fyllehelg och massa drägg, tack gode gud att jag är hemma.Nej bespara mig vidriga människor och fyllesnack, de ni gör är att göra bort er, sen vaknar ni dagen efter med ångest för gårdagen? Är de verkligen värt de? Att få en stämpel för nått du sagt och gjort på fyllan som du förmodligen inte ens kommer ihåg?
Nej fy fan, de tar emot att tänka tanken att visa sig där igen!

God natt!