4 januari 2009

Se upp i backen!

Idag har de varit ett underbart väder vilkt innebär att vi vart ute och lekt hela dagen, alla när och kära var med. Lillkillen som skulle få åka mest, tyckte de var läskigt och avstod helst. Vilket kankse är förståligt efter hans mammas super vurpa med honom sittande på Snowracer, han klarade sig dock helskinat. Själv har man ont lite här och där men de får man ta. Jag älskar att vara i pulkabacken och leka av mig, bara kasta mig ut. Men tyvärr så fick jag inte leka av mig så mycket av min man eftersom jag är gravid. :(
Mysigt hade vi iaf grillade korv och bara njöt av stunden!
När vi kom hem igen var jag stentrött, somnade i soffan med Leo sittandes uppe på mig tittandes på Nicke! Skönt var de, middagen hämtades på Joda så vi slapp tänka på det. Ikväll har de varit lungt, myst och lekt bara. Lillkillen somnade som en gris när de var dax för sängen!
Nu sitter jag här i soffan och kollar igenom H&Ms utbud på nätet och samlade ihop grejer som jag verkligen vill ha för 1523kr vilket jag inte tyckte va så farligt. Det är de som är bra med H&M billiga kläder, dock inte bästa kvaliten men de gör inget för de är bara att köpa nytt när de går sönder och man tröttnar.
Jag kom på att jag kunde önska mig de i födelsedagspresent eftersom jag snart fyller år.
Jag vill även göra min tatuering nu, dock har jag inte pengar till det men de är oxå en sak ajg önskar mig i födelsedagspresent :)
Du blev rådissad igår/inatt fattade du det? :P
Jag har längtat så länge efter att åka bort till Reno och köpa "Save the last dance" men de har inte blivit av och de måste de, för de är en GRYM film!



Hur känner du? Hur tänker du? Vad vill du? Vem är du? Var är du? Ljuger du?
De är frågor jag ställer mig själv varje dag!