15 januari 2009

Debatt!

Jag har sagt det miljoner gånger och jag säger det igen: Min son är världens underbaraste varelse, så mysig, så duktigt, Så ÄLSKAD!
Resan tillbax till ön gick bra, trots åksjuka på tåget och dåligt batteri på datorn. Hann med flyget trots att de bara var 30 min och ingen fungernade bankomat. Så älskling se till att ha pengar löst när du kommer till Arlanda! De är ingen hit att springa genom gate efter gate för att hitta en bankomat när man bara har minuter som marginal.
Men men flygresan gick bra, de är en sjuk känsla att flyga över STHLM på kvällen, se alla lampor, förorterna, bilar som rör sig. Man kan ju inte bli annat än lite tagen av stunden.
När jag väl landade så stod min lilla prins och väntade på mig, slängde sig kring halsen på mig och satt som en igel vid min sida tills han somnade. Så många frivilliga pussar som jag fått igår och idag har jag nog aldrig fått innan :)
Han längtar dock efter sin pappa, men de dröjer inte länge innan han får träffa sin pappa igen!
Leo säger bara fler och fler ord, jag hinner inte ens med att skriva i boken för de kommer så mycket nya ord hela tiden. Den här perioden av småbarnstiden är verkligen underbar. Idag lärde han sig att säga Guggu (Gubbe), Trakel (Traktor) :)
Idag var jag och mor inne på stan en sväng och köpte lite kläder till Leia och Leo :) Jag köpte en axelväska och strumpor, när jag skulle betala strumporna uppe på H&M insåg jag att jag fick två par extra för samma pris men att de då var barnstrumpor. Vad spelar det för roll när man ändå som min man säger "har bebisfötter".
Igår såg jag fyrans nya "serie" med Bagge, Leila och Andreas. Kommer inte ihåg namnet på "Serien" men den var okej. Den handlade om att dom skulle föda upp 2 nya stjärnor i sverige och skriva två plattor på 6 veckor. Båda "artisterna" var grymma sångare, men seriöst bruden som var med(?) va fan var det för något?
Sen så tycker jag att Desmonds aggerande var jävligt over the limit, han är en grym låtskrivare de är inge snack om saken, men om man är så "stor" borde man inte vara bättre på att framföra sina åsikter och synpunkter då?
Varför såga en person längs fotknölarna och göra om hans låt till något som inte är hans stil överhuvudtaget? Nyskapande, nytänkande?
Nej lite kluven när de gäller den tjocka Rocksnubben!
Min pappa åkte och köpte Apelsinjuice till mig för 2 timmar sen och har ännu inte kommit hem....
Nu börjar suget ta över så pass mycket så de nästan är värt att begesig till macken för att köpa en 33cl Tropicana för 40 spänn:)
Linda sluta jobba, Thony kom hem från Hockeykvällen. Tack!
Nu är de debatt på 1:an, me like!
Den här är extra intressan eftersom den handlar om de jag nämnde sist jag skrev, just Liza Marklunds bok "Gömda". Det handlar även om konflikten i Gaza som jag snart inte vet hur jag skall "hantera" längre. Helt maktlös är man ju! Fy fan!
Sluta nu, de räcker världen! Var fan är vi påväg?
Jag kommer förmodligen bli tokig efter jag sett de här men jag kommer med en uppdatering imorgon. Om va som sa och hur arg jag är :)
Tror vi kan bli av med vår Teutonia vagn i dagarna, nu är de bara Cresent vagnen kvar. Någon som är sugen? Noelia, Liam behöver inte en liten sportvagn med fullt liggläge?
Nu börjar det....
Later.
Fuck, insamlingarna till Gaza. De är ju bara skit alltihop!
Om de är någon som vet vart man kan skicka pengar och som verkligen går till Gaza. Tipsa mig gärna!
Nej inte Röda korset!