2 mars 2009

Upp och ner!

Jag skrev innan jag skulle träna på Friskis klockan 17, men de blev inte av. Istället har jag sprungit upp och ner med mina och Leos saker från släpet till lägenheten.
Men jag kan lova er att de var bättre träning än vad Friskis hade varit, vilket as jag kommer få av att springa i dom trapporna dagligen:)
Vi får flytta in om 2 veckor så de skall bli skönt!
Eftersom de ännu finns saker att hämta i Gävle så är de inte så jätte bråttom men de är ändå skönt att ha allt på plats.
Ikväll gick jag igenom alla kartonger med Leos babykläder för att se vad som skall tvättas och tas fram till Leia. Hur tänkte vi när vi fick Leo, behöver man 50 pyjamasar, 100 bodysar osv? Nej verkligen inte, så de blev rensa men de är jag som bekant värdelös på så att de blev en liten påse med kläder som skall säljas och saker som vi tydligen lånat och inte använt skall återlämnas!
Så är de någon som skall få barn så vet ni vart ni kan vända er:)
Det var många känslor som kom upp när jag såg allt pyttelitet som han haft och se honom sitta brevid en nu och hjälpa till. Man kan inte tro att han har haft det på sig, men ändå så minns jag de som igår. Vad man matchade med vad osv!
Nostalgi!

Jag har tänkt lite idag, killar är verkligen dumma varelser!
Dom sätter sig i situationer där dom inte trivs eller som inte är rätt för att dom inte tänker ett steg längre. Dom kan inte tänka på vad som händer sen eller hur dom själva skulle reagerat innan dom handlar!
Vi tjejer (jag) tänker hur kommer de bli om jag gör så här, hur hade jag känt om någon gjorde så här emot mig INNAN jag gör saker. Och de är fan inte svårt! Tänka gör vi i allt vi tar oss för, går, står och pratar.
Så jag undrar egentligen om killar är dummare än tjejer eller om dom bara vill ha ALLT och sen när verkligheten kommer ifatt dom så inser dom att de inte går och då har dom förmodligen förlorat de som dom helst ville ha!
Man skall inte göra saker som man inte själv vill bli utsatt för helt enkelt!
Börja tänk, så lovar jag att ni får ett mycket mer okomplicerat och dramatiskt liv i negativbemärkelse!
Så jävla klockren bild!



God natt!