13 september 2011

Filmhäng och sen middag!

Nu ligger vi här igen, Älsk och jag med varslen mobil i handen och skrattar till då och då och berättar något kul.
À och hans mor kom och hämtade baren i eftermiddags, det gick över förväntan och nu är det för tyst här hemma.
När barnen åkt drog jag in till stan och satt mig i sminkstolen på The Body Shop och blev sminkad av min bästa. När hon slutat drog hon vi och hyrde film för att sedan åka hem och slänga ihop käk.
Fetaostgratinerad kyckling med pasta stod på menyn, middagar är vi awesome på, det är värre med luncher.
Oliver kom och hängde med oss, senare kom även Jeppa.
Första filmen var "Gullivers resor", förbannat rolig måste jag säga att den var ibland. Jag fick några lättare skrattanfall där jag inte kunde sluta skratta.
Andra filmen var en jag verkligen sett fram emot länge, Fighter, när jag läste om den första gången visste jag att jag skulle älska den.
Den var värd varenda geting den fått helt klart. Grymma skådespelare, grym berättelse och den förmedlade så mycket känslor så man kände att man var i ringen själv.
Jag fick helt klart ett adrenalinpåslag och jag var förbannad många gånger. Det är just då en film är bra, när man påverkas av den.

Imorgon skall vi försöka sova länge (vaknar väl vid 07:30), sen står det träning på schemat innan mina diamanter kommer hem igen.
Tänk vad konstigt det är att när jag ligger här i sängen hör jag Leo vända sig i sin säng och Leia prata i sömnen, man slappnar aldrig av helt eller sover djupt och länge som förälder.

Förresten så har änglarna slutat gråta och istället ersatts av storm.
Med dem orden tackar jag för mig och det här jäkla mobilboggandet, en dator behövs införskaffas.
God natt alla ugglor!