3 november 2010

Är de bara jag som tycker de är sjukt att nämna de Alexanders profil bild i samma artikel som handlar om sexskandalerna Dulee/Hedman?
Läs här!

Sen tycker jag samtidigt att alla borde slänga in lite pengar här.

Min dag har varit toppen, började med en arbetsintervju som gick toppen.
Sen åkte jag upp för att hämta mannen på Olympia där en sjö av journalister stog så de tog sin lilla tid, men de gjorde inget för jag fick mat där.
Hämtade barnen på dagis och hem och bara gosade tills vi skulle börja göra "pannkakor utan ägg". Barnen har varit ovanligt glada efter en dag på dagis.
Kvällen avslutade jag med att dra och träna med Filip, Coreboll, simpelt tänkte jag. Fy fan, jag var helt död och mina ben skakade som asplöv när jag skulle gå där ifrån. Väl hemma slängde jag mig på mattan i hallen och gick hjälp av Alexander att tänja ut mina stela ben. Han kollade på mig som om jag var knäpp när han skulle börja trycka på och frågade om jag drev med honom. Jag kände mig som ett kylskåp men när smalbenet snuddade pannan gav han upp.
Imorgon är Alexander ledig så då tänkte vi träna något lätt tillsammans, hoppas min kropp vill ta sig ur sängen imorgon bara.
Ikväll är mannen på Bio med sin pojkvän så jag sitter själv i soffan och försöker samla kraft att hoppa in i duschen och sen dyka ner i sängen.

Nej nu orkar inte mina underarmar mer, haha, mina händer skakar.