31 oktober 2010

Fotbollsskola!

Min lilla prins har ÄNTLIGEN fått börjat på fotbolls skola och hade sin första fotbollsträning idag. Mycket lek och lite fotboll, precis som de skall vara i den åldern. Han och vi tyckte de var jätte kul att han får mer tid med andra barn och lättare att hitta vänner här. Det var kära Frederik som tog med oss eftersom hans son också går där. Jätte snällt!
Leia ville också va med och spela match men än får hon vänta något år.




Idag är de en väldigt viktigt match på schemat och jag är sjukt nervös, usch fy! De är inte kul de här, men de är så här en slutstrid skall vara. Tyvärr! Nu hoppas vi att HIF gör en favorit i repris och slår HBK med 7-0 minst. Tror de var hemma 2007 dom lyckades med de senast så då är de på tiden nu.
Det är sjukt uppenbart hur nervös vissa supportrar är, dock är de fel nummer ni ringer och smsar till så budskapen går inte fram men att ni inte har stake nog att låta spelarna vara och sköta ert på läktaren vet vi. Lite tråkigt, men samtidigt skönt att de är en annan som har de numret nu och håller oss utanför vad som skrivs.
Det är lika nervös för alla nu HIFare och MFFare, vi sitter i samma båt och vill ro den åt olika håll. Se och njut istället på en underbar guldstrid som absolut för oss alla lite ur balans men underbart är de så förstör inte den härliga känslan med respektlöshet.


Nu laddar vi för match!


Jag sjunger den om och om och om med Leo, snart sitter den nog!