3 oktober 2008

Intenstiv vecka!

Nu har jag inte skrivit på snart en vecka, vad de beror på? Att jag inte orkat och har varit sysselsatt med sånt som att spackal, slipa, tapetsera, möbler, stryka, fixa gardiner, umgåts med min underbara familj och varit allmänt seg och slö.

Rummet som var kvar att göra i vår lägenhet blev iaf bra. Kontor/blöjbytar/gäst-rum! Haha ja jag vet de låter väldigt konstigt och de är de oxå, vet inte riktigt hur jag skall möblera och inreda för att de skall bli ett hem.

Min underbara som stortrivs iaf på dagis och de är så skönt, han vill inte gå hem vilket är bra, men inte alltid så kul. Hans underbara fröken gav honom ett Nicke Nyfiken gosedjur idag, vi har letat och letat men inte hittat något, vilket kankse inte är så konstifg eftersom de var på Mc Donalds dom fanns och där är vi aldrig så. Men vi har iaf beställt 2 böcker till honom som kommer nästa vecka + att vi köpte en som heter se och lär med Nicke. Tror den kan vara bra för honom, då får kan lite tärning oxå! PERFEKT!

Min man har kunnat träna för fullt igen vilket är jätte skönt, men jag tycker ännu han skall ta de lungt men de vill han inte vilket man kan förstå. Helt otroligt hur de kan gå så snabbt, beror nog på att han är super fit!

Min man har även gett min VÄRLDENS SNÄLLASTE OCH BÄSTA PRESENT, Du är underbar Alexander! Om 3 veckor blir de av, Yes! Oroliglängtan!

Vädret är piss verkligen piss, inte konstigt att man inte är pigg, regn och grått och svin kallt. 8 minus var de i går morse klockan 6, sjukt!!! Men vi bor ju i norrland så vad kan man egentligen förvänta sig.

Men jag och min son var på träningen idag iaf, de finns ju inte dåligt väder, bara dåliga kläder! Vilket skitsnack!

Ser ni på Idol? Vad är problemet? Jo svenska folket! Hur kan de va att de finns så många riktigt stora pruducenter som är svenskar, när svenskar uppenbarligen inte kan musik! I onsdags så åkte Linda ur, kan de va så att jantelagen hade stor betydelse? Hon är ju grym! Jenny däremot, helt ur kass, tråkig och väldig "Vanlig" sångröst. Då var jag irriterad. Men nu är jag fan arg, dom två bästa i hela jävla tävlingen "hänger löst", vad händer? Juryn som KAN musik säger att den ena skulle få doktorshatt i musik och den andra redan en stjärna. Vad gör svenska folket, jo, röstar på dom gulliga och charmiga. PINSAMT! Dom små tjejerna som sitter och rösta på Jesper och den där andra som ser ut som Busshunter eller vad han heter, blev väl förbanade för att Robin ifrågasatte vad Paris Hilton har gjort för världen, och för att Elias, inte sjunger som en bögig pojkbands kille! Rösta ut Lars, han är hemsk, enligt mig låter som äckliga Kent! Uuuuuu!
Än en gång kommer Idol sluta med katastrof, inte på grund av sångarna utan på grund av svenska folket.

Sen är det en person som jag tycker kan hålla sin mun stängd och inte lägga sig i saker som hon inte har med att göra, visst hon är aggresiv som en bitbull på anabola men ta och lugna ner dig nu och sköt dina egna problem för de tror jag att du behöver!

Nu skall jag tända lite ljus och sätta mig och mysa med min son i soffan innan jag skall börja med kvällsmaten!


Saknar er mina underbara vännner!!!