31 oktober 2008

Snö!


Ja så är fallet, de snöar här vid oss i norrland! Blåser storm och haglar gör de oxå, herre gud! Tur att jag inte orkar ta mig upp ur sängen. För de är något som är sant, jag har varit utanför dörren 2 gånger dom senaste två och en halv veckorna. Jag ligger i sängen och kramas med en hink hela dagarna. Jag är jävligt trött på de här nu, man blir ju för fan mer deprimerad än vad man redan är. Min lilla son skall opereras på måndag oxå, hur skall jag klara av ta hand om honom efter operatinen?! Jag måste klara av de, men frågan är hur, när jag inte ens kan duscha utan att svimma och spy. Jaja de är ett senare problem och tyvärr åker mina underbara föräldrar hem på söndag efter att ha varit här och hjälpt oss en vecka! När jag var på MVC så fick jag tid hos specialist mödravården för att få hjälp i form av akupunktur, hoppas för allt i världen att de kommer hjälpa, för de är inte så jävla bra att gå ner i vikt när man är gravid när man egentligen borde gå upp. Jag klarade inte ens va att följa med min älskade man på världspremiären av nya Bond i natt, Nej han fick ta med sig Ryan istället. Men som tur var så måste han se den igen för han var så trött så han hängde inte riktigt med. :) Han sa iaf att den var riktigt bra så den ligger etta på min "se på film"-lista nu, den och Mama Mia som jag ännu inte sett. Skandal!


Idag chattade jag snabbt med min gravida vän som inte heller mår bra, VARFÖR KAN VI INTE FÅ MÅ BRA???? De är ganska komiskt, vi har båda barn sen innan som de är 2 månader emellan och nu är vi båda gravida igen och vet nu hur långt emellan de är? Jo, 2 månader! Helt sjukt, förra gången va jag först nu är hon först. Vi har båda killar sen innan och nu väntar hon en tjej, skall bli kul och se vad "lillegos" är!

Jag har märkt att jag även fått lite läsare på min blogg, som är TREVLIGA och gillar de jag skriver. Sånt behövs i all skit, lite uppmuntran och glada kommentarer! Men nu har ja iofs mer press på mig att skriva, vilket jag gör så fort jag orkar. Så ni får helt enkelt nöja er med de ni får för tillfället, men som sagt de skall bli bättring när jag mår bättre! :)

Jag ÄLSKAR verkligen snö, men jag HATAR verkligen slask! Vad tror ni vi har jo SLASK!

Min man hade match i Kalmar i tisdags, han fick spela 5 minuter tror jag. Sjukt, men iaf, de är
skönt att han är tillbax för fullt igen. Och sen för er som var observanata så hade han ingen vigselring på sig och jag kan tänka mig att snacket går "dom har separerat", men så är inte fallet. Vi har de hur bra som helst och hans ring är iväg för isättning av diamanter, ingenting annat! Vet ni hur liten och ensam man känner sig när man ligger ensam i en 2 gånger 2 meter stor säng och ett täcke som är ännu större och en hel hög med kuddar, när man väger 45 kilo och är 1,65 lång? Oj, Jävligt liten skall jag tala om och när man dessutom är van att han en 80 kilos muskelklump brevid sig som håller om en och pussar på en hela nätterna och får en att känna sig som världens tryggaste. Jag avskyr att sova utan min man, de är helt klart bland de värsta jag vet!


Snart kommer min underbara son hem från dagis, så jag skall passa på att vila lite så jag orkar busa lite med honom. Och ikväll vill/måste jag orka se Idol, innan har jag somnat eller dött. Men ikväll vill jag försöka. Och åker inte den jag tycker ut nu så är de skandal, han kan för fan inte sjunga, kom tillbax om 5 år, då kanske! Och Alice, vilket underbarn!


"Intelligenti pauca"