15 juni 2011

Späckat sjöman (Nikita)!

Nu för två år sedan låg jag på förlossningen och kämpade för att vår lilla dotter skulle komma till världen. Om lite drygt en timme är hon född, den underbaraste lilla tjej på denna planet (och alla andra om det nu skulle finnas liv på andra planeter).
Jag tänker skriva ett inlägg om och till henne imorgon efter vårt kalas för henne.

Idag har det varit stressigt, först jobb, sen direkt till dagis för ett utvecklingssamtal och efter det vidare in på stan med Leo för att handla presenter till syrran. Vi stressade runt och hittade för mycket saker så vi kunde knappt få med oss alla paket hem.
Väl hemma slängde vi i oss lite mat, la Leia vid 19 och därefter hade jag och Leo ensamtid. Vi spelade spel och såg en film, "Lilla kycklingen" en ny han valde för att lyxa till det lite extra.
Leo har det väldigt jobbigt just nu, vi pratade mycket om det på dagis idag. Fröknarna märker stor skillnad på honom när allt inte varit som vanligt för honom. Det är en svår balansgång, att veta hur mycket man skall utsätta honom för och vad som är bäst för honom. Han tänker så det ryker om honom och det är miljoner frågor han ställer. Jag har inte svar på alla och alla kan jag inte ge ett helt ärligt svar på.
Vi skall jobba på det tillsammans, att Leo skall kunna lita på vuxna igen och att han skall känna trygghet och veta att han syns.
Nu i kväll har jag färgat två grabbars hår blont (pissgult) och klippt dom, vi har lekt lite frisör helt enkelt. Resultatet dyker kanske upp inom kort.

Imorgon är det först jobb från 8-16 och sen direkt hem för att fixa inför Leias kalas. En Hello Kittytårta skall styras upp till damen och ballonger skall blåsas.
Leo ville köpa en liten present till Leia redan idag som han fick ge henne ikväll. Deras konversation lät så här:


- Här gumman, den är till dig.

- Åå tack Leo! (kram)

- Du får mer paket imorgon när du fyller år Leia.

- Leia fyller 5 år imorgon.

- Nej Leia, du fyller 2 år. Det vet du väl?

-Aaa Leia är pytteliten.

- Ja, typ!