18 oktober 2009

Underbara dag!

Min ena guldklimp

I morse vaknade min son sista av alla, 10:30 kom han upp. Ruffsig i håret och gick och små log för sig själv när han insåg att han för en gångs skull kom upp till liv och rörelse i hemmet.
Han kröp ner i soffan i min famn och åt sin välling, vi väntade på att farsgubben skulle komma hem så vi kunde gå och bada.
Sagt och gjort, när pappan kom hem klädde vi på oss för att gå till fjärran höjder. Det var bra kallt men skönt med frisk luft. På vägen dit sa lilleman flera gånger "Kommen kommer sen!", men inte kom han. Han kommer ihåg när Tom var med och badade och dom hade jätte kul. Leia badade för första gången och hon älskade det. Leo har ju varit där massa gånger så han har full koll på allt han skall göra och var alla "hans" saker är.
Leia badade i 40 minuter sen märkte jag att hon blev jätte trött så då fick jag gå upp med henne. Det är lite knöligt att vara själv med en sån liten när man skall tvätta sig och samtidigt hålla henne. Jag fick helt enkelt skita i att tvätt av mig kloret och bara göra henne ren. När jag kom ut i omklädningsrummet och la henne på bänken var hon inte många sekunder från att somna. När jag väl fått på henne alla kläder så insåg jag att jag glömt handuk och tvål inne i duschen, som en räddande ängel kom en av Leos underbara fröknar. Hon höll ett öga på Leia i 5 sekunder, tänk att 5 sekunder kan vara till så sort hjälp och betyda så mycket. Otroligt!
När vi väl var påklädda gick vi ut i simhallen igen, jag la henne i vagnen och hon somnade på 2 röda. Far och Son badade och busade, nån timme till tills lilleman började frysa och det stängde. På vägen hem somnade även han sittandes i vagnen. Ja man blir bra trött av att bada!
Kvällen har vi bara ägnat åt att diska, laga mat, brottas, mysa i soffan och se på "Vem kan slå Filip och Fredrik"! Kan någon förklara för mig varför motståndaren drog in suspsnöret i rumpan som string och hur fan Kajsa Bergqvist kan vara så värdelös på längdhopp?
Barnen somnade sent ikväll och nu sitter vi här som två fån framför varsin dator och lirar Mafia Wars. Alexamder försöker lära mig men jag märker på tonläget att han börjar bli bra trött på att förklara allt. Men jag kämpar på och väntar på en redogörelse från Lantto på lagfesten!
Jag har med korta drag helt enkelt haft en underbar dag!
Nu vill inte mina ögon eller hjärna längre så det får bli sängen för min del. Igår somnade jag strax efter 21 och fan va skönt det var!

- God natt!