11 oktober 2009

Regnet, inget hinder!

Vår helg har varit både underbar och ett rent helvete. Den började super bra med en stockholms visit, umgicks med underbara vänner. Barnen lekte så bra, likaså papporna. Det är skönt att träffa några som man längtar efter att träffa och där ALLA har någon att umgås med. Vi planerade semester nästa sommar, Kolmården med barnen. Kommer bli underbart!
Det som gjorde helgen till ett helvete var att vi glömde hem nycklarna i Solna och med en hyresvärd som är dum i huvudet så innebar det en lång kall stund i bilen med barnen tills vi fick tag på Emmah och jag och barnen åkte dit medans min älskade åkte tillbax och hämtade nyckeln
Efter ännu en oacceptabel situation men dom så har vi beslutat oss att flytta så ny letar vi ny lägenhet och skall säga upp den här så fort som möjligt.
Kommer känns så skönt att komma här ifrån.


Min kära päron är i solen och värmen och vi är inte ett dugg avundsjuka. På tal om sol och värme så håller vi på att diskutera hur vi skall göra vid jul. Vi vill ju utomlands men vi vill även att barnen skall få en riktig julafton med snö och tomte, så julafton kommer firas i Sverige. Frågan är bara vart och hur. Vi funderade på att vara kvar här och hoppas på att min bror med familj vill fira i Gävle i år?! Får vi upp dom så tror jag de blir lättare att övertala mor och far.Men vi får helt enkelt se hur det blir!
Gotland känns nästan uteslutet för vår del, för mycket skit och jobbiga situationer!


Ikväll har jag och Emmah varit och tränat (som vanligt). Kände mig riktigt stark i kroppen så de var jätte kul. Får se om de blir träning imorgon eller bara en promenad. Skall ju på KiBox på tisdag och då lär man behöva var utvilad. Det är ett super kul pass, de känns att man tränar hela kroppen.
Vädret idag har inte varit så kul, regn och ruskt. Men det hindrade inte oss för att gå till lekplatsen med barnen. Det var faktiskt skönt när man väl klätt på sig ordentligt, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder (och skor). Det är något jag måste införskaffa, ordentliga vinterskor, hittade ju inga förra året. När vi kom hem igen så bakade far och son en äppelpaj som jag fick avnjuta ikväll.
Bror och syster badade tillsammans för första gången själva idag, det gick bättre än jag trodde och Leia tyckte det var roligare än jag trodde.
Bilder kommer, men just nu orkar jag inte lägga över dom på datorn. Du skall få bilderna från helgen samtidigt Lonnie.
Vi har på tal om bilder skickat iväg för förstoring av kort på barnen. Vi vill ha kort på oss allihop och bara mig och Alexander, så vi vill hitta någon som kan det där med att ta kort. Det är så jäkla dyrt om man skall gå till en studio. De lägger vi bara ut pengar på barnen!
På tal om ingenting så somnade min kära son efter mig igår, jag gick och la mig klockan 23. Då satt han ännu uppe i soffa med sin far och såg på Bee Movie medans hans pappa spelade något av sina (förbannade) datorspel.
Det är inte varje dag man somnar före sina barn inte!

Herregud vad tiden går!



Det handlar om ungefär ett år mellan dessa kort!


Jag orkar inte trippa på tå och vara trevlig när man inte får någonting tillbax. Visst att man kan tycka och tänka olika, men ibland går det till en gräns där allt bara blir fel, där man inte längre vill eller orkar lägga ner energi på den andra.
Man kan inte göra saker ogjorda, och jag tror att det är bra för då skulle det bli ett jävligt förrvirrat liv man levde. Jag vet att saker man säger och gör kan sätta förbannat djupa spår, det är just det de gjort på mig.
Därför är det precis där jag är nu!
-God natt kära du!