2 juni 2009

you are my 天使




Nu var de ett tag sen igen, jag är inte bra på det här längre!
Helgen spenderades med min mor och brorson som var på besök och hjälpte oss med lilleman och städade. Underbart skönt när det är som ett OS att ta sig runt i lägenheten med alla städsaker. Vi gick även på stan i flera timmar varje dag, så jag tvivlar på att jag gått upp mer så som vi gått. Vi fick massa fina och välbehövda saker av kära mormor. Sandaler, sommarkläder och skor bland annat. 
Vi har legat i parken och solat och grillat korv, några grabbar i laget lirade Vollyboll.
Vi har haft underbart väder här vilket jag inte alls har gillat. Att bara ha 2 veckor kvar på graviditeten och det är sol och värme innebär att man svullnar något enormt om händer och fötter, så jag har fått gått barfota för hitta ett par skor som passar är omöjligt. Nu får lilltjejen ta att komma ut snart så jag slipper mitt jävla humör och må så här. Men Sophie kanske har rätt, dom små liven verkar trivas i mig.
Nu är de som sagt bara två veckor kvar, hade vi fått ett planerat snitt hade vi haft vår lilla dotter här nu, men icke sa nicke. Nu har vi istället packat BB-väskan som står och väntar. Jag är inte nervös för själva förlossningen längre, nu får jag bara inse att ut kommer hon på ett eller annat sätt och de kan omöjligt bli värre än förra gången. Det jag nu är nervös för och som jag mår dåligt över är att vi skall lämna bort Älsklingen, jag vet att vi har folk här som tar honom åt oss och som kan ta hand om honom men ändå är de jobbigt att
 behöva lämna honom. Man litar inte på att någon kan ta hand om sitt barn på "rätt" sätt när man väl har blivit föräldrar, så hönsmorsa som jag är så har jag skrivit ett schema på hand rutiner och vad han skall göra varje dag till den som tar honom åt oss, töntigt? Kanske men de skiter jag i!
Nu är iaf allt fixat inför den lilla att komma, vi köpte en babygunga idag som hon skall ha att ligga i inne, det ända som återstår är att skruva ihop spjälsängen och köpa blöjer t.o.m nappar ligger nerpackade i väskan. Det är en otrolig lättnad måste jag säga, vet att det bara är att åka hem från BB och njuta av tiden med sina familj utan att behöva och till affären och fixa en massa saker först. Vi har fått vår nya bil nu, den är perfekt. Vagnen går in gott och väl, vi sitter högt och bra allihop. 

Ikväll har det varit en toppen kväll, vi var på Cirkus Maximum. Första gången för lilleman och han gillade det verkligen. Det var hästar, hundar, elefanter, kameler m.m. Han satt som ett ljus 
i pappas knä, klappade händerna och skrattade åt Clownerna. Även jag och Alexander hade kul, de känns skönt att kunna njuta av ledigheten och göra saker med familjen som man inte annars gör. 

Nu skall jag går ner till den förbannade tvättstugan som ännu inte funkar ordentligt! (Jag slapp, min kära sprang precis ner, ibland har man det för bra!)
Jag älskar ljudet av regn som slår mot fönstret, sitta i soffa med den man håller kär, ha tända ljus och se en mysig film. 
Det är precis vad vi skall göra när han kommer upp igen!

Imorgon skriver jag om vecka 38, orkar inte nu!