19 april 2009

Upp och ner!


Tvättstugor är något jag inte gillar.
Dessa förbannade trappor, tidsbokning, smuts osv är inte alls något man vill ha. Men det är väl tur att dom finns iaf.
Sedan igår eftermiddag har jag sprungit upp och ner i trapporna för att tvätta och Nej jag är inte klar ännu. Pricken över i:t kom igår kväll när jag bara hade två tvättar kvar. Jag sprang ner i pausen på filmen för att slänga över det som låg i maskinen till tumlaren. Vad tror ni händer? Jo de forsar ur vatten när jag öppnar luckan för att maskinsatan hade inte centrifigerat. Då brast det, jag slängde igen luckan igen och startade om maskinen för de är inga nymodigheter som man kan ställa på enbart cenrifigering. Satt upp mig på att tvätta idag istället så nu är de bara att springa på. Kommer förmodligen föda på kuppen, vilket Alexander tyckte var en jätte bra grej!

Något posetivt i allt jobbigt är iaf att vi fått Internet. Så nu kollas de vagnar för fullt. Jag börjar bli stressad angående vagn nu, drömde tom om vagnar i natt. Jag ser inte fram emot att inte ha en vagn när töjsen kommer.

Älsklingen är forfarande sjuk, låter inte alls bra i hans små lungor så imorgon efter MVC så blir de sjukhuset. Nu har vi puffat och puffat i en vecka utan någon förbättring förutom att febern har lagt sig. Varför kan han inte bara få vara förkyld som vanliga barn istället för att antingen åka på öroninflamation eller lunginflamation på köpet?!
Nu sover han iaf, så jag skall försöka få i mig lite mat innan vi skall gå iväg på match!
Elfsborg hemma, nu visar de sig om Gefle är bra eller om tidigare lag varit dåliga. Men vi hoppas självklart på seger!



Ha de så bra!