29 april 2009

Patetiskt!

Ett poäng vart de iaf. Som vanligt så borde bytet kommit tidigare men men. Alexander gjorde iaf ett riktigt bra inhopp och var i princip den enda i gävle som hade ett skott på mål.
Var precis inne och läste på sportbladet om matchen och visst fan blir man trött. De verkar som det är fullständingt omöjligt att berömma Gefles insats för alla, de måste jämt sågas och motståndar laget gick aldrig för fullt.
Roland Nilssons kommentarer var så patetiska så jag vet inte vad man skall säga. Läs här!
Kommentarerna var iaf svar på tal!

"soppe, 61 år, helsingborg, Idag 22:42 Rolle har drabbats av den typiska malmösjukan, självbelåtenhet,idel undanflykter ex dålig domare,konstgräs etc.etc. Erkänn istället att andra lag kanske är lika bra eller t.om. bättre.!"


"fotbollabc, 26 år, KALMAR, Idag 22:06 Haha...dåliga förlorare klagar på motståndarnas taktik. Bry dig mer om ditt egna lag och se till att komma med lösningar så ni gör mål. Fotboll handlar om resultat och ibland är lagen nöjda med en poäng. Får dom den poängen har ju taktiken lyckats. Inget konsigt att ha en taktik. Det klagades på Chelsea igår och idag kommer det väl klagas på Arsenal som också backar hem och satsar på kontringar....en taktik som är väldigt vanlig idag men ännu inte accepterad. Märkligt med tanke på att den väldigt ofta fungerar väldigt bra."


"Larsson92, 16 år, Idag 22:13 HAHA , Tur att Malmö kan sälja spelare för dom kan inte spela fotboll och gnäller på att motståndarna körde med en deffensiv taktik. Ska man gnälla på att det andra laget körde för offensivt så dom vann matchen också "


Vi hade iaf jätte trevligt, underbara människor!
Leo hade jätte mysigt oxå, busade och körde med stackars Lena. Hon spelade fotboll, hockey, kokade korv, skalade äpple osv. Men de bästa av allt var att han fick en hockeyhjälm med galler. Gissa om han är överlycklig. Han ville tom sova med den i natt men där fick de va stop.
För övrigt så hoppas jag på en liten romans här i knutarna. Hade varit toppen!
Imorgon är de som sagt Valborg, nu har jag hittat Gävles största "kuse" så dit beger vi oss imorgon och hoppas på fint väder. Grilla korv och njuta av mysigt sällskap!

Nu skall jag invänta mor och far, sen sova!

God natt!