24 september 2009

Spinning?

Ja precis så tråkigt som det låter var det. Spinning alltså! Vad är de för påhitt? Jag kan nog med säkerhet säga att enligt mig är det världens tråkigaste träningsform, det är en sån sak man gör för att det är bra träning inte för att de är kul träning. Ont fick man oxå, överallt i dem undre regionerna, haha! Jag är säker på att jag har blåmärken på sittknölarna, Alexander måste kolla upp det sen!
Det var första gången för mig igår och idag känns mina ben som spagetti när jag springer i trapporna. Körde även armar och rygg på gymmet efter passet, så mina armar känns som nudlar. Men skönt är det, på ett konstigt sätt.
Idag hat vi tvättstugan, så de blir ju en hel del spring upp och ner, men det ser vi som ännu mer träning.
Jag har tappat bort mitt årskort oxå, så nu måste jag köpa ett nytt. Så typiskt mig! Jag vet att de ligger här hemma någonstans men frågan är vart.
Igår fick min lilla älskling vaccination, det var hemskt. Hon var så ledsen och jag kände mig jätte elak som tillät dem att sticka henne i benen. Som tur var gick det över fort och hon har än så länge inte fått feber eller något.
Stora älsklingen tycker inte om att åka på dagis längre, han vill vara hemma. Jag fick följa med honom idag och leka lite med honom innan jag kunde åka men han grät jätte mycket ändå. Han får så mycket beröm av fröknarna hela tiden så de är jätte kul. Han är den första 2-åring dom sett som kan göra kullerbyttor, han är jätte snäll och hjälpsam mot dom nya små barnen. Det är min lilla kille de!
Jätte älsklingen har match i kväll, klockan 20.00 så de blir nog inte så att jag går dit med barnen, kallt och sent! Men vi hopps på vinst trots att Malmö spelade sjukt bra mot Elfsborg. Dom skadade är tillbax i truppen igen så de är skönt, känns mer säkert då!
Nej nu skall jag göra lite nytta här hemma och åka och handla mat och blöjor.
Jag tror någon äter blöjor i vårt hus!


Syskonkärlek när den är som bäst!