11 maj 2009

Måndag igen!

Ja då var de vardag igen, för mig ser alla dagar likadana ut förutom att jag kan tillbringa HELA dagarna med min son på helgen. Vilket är ett stort plus!
Som jag skrev sist så skulle vi ha en underbar helg vilket vi hade, har njutit av varandras närvaror och bara myst. Tyvärr så har jag mått ganska dåligt (som vanligt), men jag har försökt att orka så mycket som möjligt!
Som med slutet på förra graviditeten så har illamåendet och huvudvärken kommit tillbax, än så länge har jag bara kräkt en gång på morgonen vilket var nyss så jag hoppas att det inte förtsätter så tills hon kommer.
Jag måste börja småäta nu när hon bara suger ur mig allt jag tar in, skruttan lägger nämligen på sig 25-30 gram om dagen vilket kanske inte låter mycket men det tar på mig.
Vädret har inte varit något vidare men igår var vi ute och lekte i regnet, Leo hoppade runt i ALLA vattenpölar han hittade så det var tur att jag tog med regnkläderna hem från dagis i fredags.
I morse när jag lämnade honom så var det glassflaskor, hela och sönderslagna över hela gården. Sånt gör mig tokig, varför i helvete måste "småfolk" sätta sig på ett dagis och supa till?! Kan dom inte hålla sig till en jävla skog eller liknande. För det är ju jävligt uppenbart att det är folk som inte har åldern inne som hänger där.
Onödigt omoget och fruktansvärt dumt!

Igårkväll efter lilleman somnat spelade jag och mannen spel, Maxi-Yatzy och Plockepinn. Så mycket som jag skrattade åt den dåren då har jag inte gjort på länge. Varför måste killar "fuska" och bråka med en så fort dom ligger i underläge?
Han vann stor i Yatzy men jag hade vunnit stor i Plockepinn om han inte hade ruskat på bordet och flåsat på högen och samlat ihop alla pinnar innan det var slut. Dålig förlorare helt klart :D

Nu skall jag försöka få ner lite fil och Mûsli innan han kommer hem från träningen och vi skall äta lunch!

Jag längtar till nästa Söndag, då är det Wipeout med dom värsta vurporna och smällarna. Programmet är redan underbart roligt, så vad som visas då kan omöjligt bli annat än hysteriskt kul!

Later.