5 maj 2009

Blandade känslor!

Helgen har varit underbar, men väldigt intensiv. Burit flyttkartonger, packat upp, firat sonen, varit på IKEA osv. I födelsedagspresent fick min underbara son bland annat, en säng, en garderob, kläder, golfset, cyckelhjälm, bok om sig själv, andra fina böcker, "mannemanne" kudde, sportflaska, golfbyxor, helikopter som gör såpbubblor, silversked och lego. Super fina presenter och han är jätte nöjd med allt. Kalaset blev av och bra trots att det var total kaos innan med saker och kartonger överallt.
Igår var vi vid Specialist mödravården och det blev inte som vi hade planerat. Inget snitt den här gången, läkaren tyckte att jag skulle försöka föda "vanligt" den här gången eftersom det är bäst både för mig och barnet. Jag kommer dock inte få gå över tiden utan blir igångsatt om så skulle vara fallet, plus att jag även skall på tillväxtkontroll 3 dagar innan planerat datum för att se att tjejen inte är för stor.
Det känns skönt eftersom jag vill föda vanligt pga allt skit som kommer efter ett snitt, men samtidigt så är det en mardröm att kanske behöva avsluta med akutsnitt den här gången också, skillnaden nu är att jag inte kommer behöva ligga lika länge innan dom snittar mig om det inte skulle gå. Väldigt blandade känslor!

Igår var det match igen, vinst vilket är skönt, tråkigt att Alexander inte fick spela dock.
"169 centimeter Jonas Lantto nickade in Gefles andra mål!" Kan dom inte sluta att påpeka hans längd hela tiden?

Nej nu är det MVC som gäller!

Later.