17 november 2009

Hemma igen!

Hemma efter en tripp till Gotland. Det är alltid skönt att komma ner till alla när och kära, se hur barnen njuter av att leka med brors barn. Jag gillar inte att springa runt på stan där nere, man känner sig lite som att man sitter i bur på Zoo. Så fort vi bara pratar om att åka ner så knyter det sig i min mage, jag hatar känslan och känner att det inte är något jag vill ha när vi skall fira Jul. Så vi får hoppas att min bror kan lyssna på sin sambo och komma upp!
Alexander fick även sin farsdag present av barnen, en tatuering. Den blev skit snygg, så nu sitter vi här och planerar nästa och nästa. Det är som en drog, man vill bara ha fler!
Vi träffade även våra underbara vänner NoeliaSimon och lilla Liam varje dag. Barnen hade jättekul ihop och vi fick en barnfri kväll med middag på Joda. Vi pratade om att åka på semester ihop, hade varit underbart. håller vi tummarna för det! Jag och Mannen var även på Bio, såg 2012. Fy fan vilken film, den var grym. Berörde så fruktansvärt, man fick sig en tankeställer och nu vet vi var vi skall flytta. Afrika här kommer vi!
Idag är första dagen för Älsklingen på Dagis, de är välbehövt. Träffa sin kompisar igen och berätta om sin lilla semester på Gotland själv. Själv skall man packa upp, städa och tvätta. Ikväll skall jag, sof och Johanna träna lite, jag måste röra på mig känner jag. Blir tokig av att inte träna. Var ute och gick en lång promenad med barnen igår men de räcker inte, skönt med frisk luft iaf!
Tänkte faktiska börja packa och rensa snart så man inte måste ta allt på en gång sen när vi väl skall flytta.

Nej nu skall jag ta tag i något, vet dock inte vad jag skall börja!




Det är något som inte stämmer, något som inte var som förut. Det är en obehaglig känsla!