10 februari 2010

Mammagener/hormoner?

Det sägs att vi mammor får mammahormoner/gener för att orka hålla oss vakna så mycket när barnen är bebisar. BULLSHIT!
Om det hade varit så, hur kan de då va att de är jag och mina tjejpolare som är dödstrött dygnet runt och ser hemska ut? Varför orkar killarna leva på som vanligt? Jag tror dom flesta mammor måste lägga sig i tid på kvällarna för att orka med vardagen medans killarna kan sitta uppe halva nätterna och ändå orka upp på morgonen? Jag fattar ingenting, har killarna någon gen som gör dom pigga?
Isf är de ju som skall dra de tyngsta lasset med hem och barn. Vi kvinnor är ju svaga och orkar tydligen ingenting. Jag får kämpa mig fram och tillbax med ungarna till dagis helt genom svettig, medans Alexander slänger upp en på armen och en på axlarna utan problem. Plus att han kan
bära massa matkassar också. Det är felfördelat, de är ju papporna som skall vara hemma med barnen och sköta hemmet. Det är ju skittungt och vem är de som är starkast? Jo männen!
Samma sak med jobb, de borde vara vi kvinnor som sitter på en stol hela dagarna och skriver på datorn och männen som lyfter 80 kilos människor och duschar dom. Dom är ju starkast.

Leia har lärt sig krypa, JÄTTE STOLT. Men fan vilken dålig tajming, kunde hon inte väntat en vecka med premiären så vi hann få bort alla verktyg, slipdamm och liknande? Men de är ju nu de är som mest spännande överallt så de är väl klart hon måste fram nu. I vilket fall så är jag jätte stolt.

Tyvärr tog Noelia åt sig över mitt förra inlägg om det jag skrev om mina vänner vilket jag tycker är jätte tråkigt. Inlägget var skrivet med väldigt mycket ironi men självklart är de så jag känner ibland. Som tex när jag skrev det! Love you vännen!

Igår när målaren var här så hann han med 7 våder kanske, på en hel dag?
Varför, Jo för att han kommer sent, åker tidigt och där emellan åker på massa extra jobb. Plus att de kommer hit andra från samma företag och står och snackar skit. I MITT VARDAGSRUM! Vi bor här, remember? Jag väntar bara på att dom skall komma med sina lunchlådor och ta över mitt kök.
Alexander skulle ta disken igår efter maten, vilket inte blev av för han la Leo, spelade dator, såg vinterspelen i Åre och spelade dator till 02. Jag har gjort de nu, tror ni ens han märker de? Återstår och se! :)

Nej nu vaknar Skrållan!

Ciao.